Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر بهروز رحیمی در آخرین جلسه شورای مدیران معاونت توسعه در سال ۱۴۰۰ با تأکید بر این‌که مجموعه معاونت توسعه وزارت بهداشت باید رفتار پیشگیرانه داشته باشد گفت: در مدیریت سنتی، مدیران و کارکنان یک سازمان تا زمانی که مشکلی ایجاد نمی‌شد به‌غیراز انجام امور روزمره، اقدام دیگری انجام نمی‌دادند، اما مدیریت نوین دقیقاً برعکس این موضوع، نگاهی پیشگیرانه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو دکتر بهروز رحیمی بابیان این‌که به روز‌های پرترافیک وزارت بهداشت نزدیک می‌شویم گفت: در روز‌های پایانی سال حجم کاری در وزارت بهداشت به‌شدت افزایش می‌یابد و باید از فرصت‌های باقی‌مانده به بهترین شکل ممکن برای جمع‌بندی کار‌ها و رفع موانع استفاده کنیم و حتی یک روز هم بدون برنامه نباشیم.

معاون وزیر بهداشت با تأکید بر جمع‌بندی و برنامه‌ریزی در روز‌های پایانی سال در حوزه بودجه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در زمان باقی‌مانده، موضوع بودجه، تأمین منابع، بررسی و پیگیری مطالبات از سازمان‌های ذی‌ربط به‌خصوص سازمان‌های بیمه‌گر باید با جدیت بیشتری نسبت به موارد دیگر دنبال شود.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی و تدوین نقشه راه برای سال ۱۴۰۱ عنوان کرد: باید با برنامه‌ریزی قوی و با رعایت اصول مدیریت نوین، برنامه سال جدید را تدوین کنیم و طبق اولویت‌بندی و با حفظ چهارچوب قوانین و مقررات مسیر توسعه حوزه سلامت را هموار کنیم.

دکتر رحیمی بابیان این‌که به رؤسای مراکز و ادارت کل ذیل معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تفویض اختیار شده است که بالی قوی برای سازمان در جهت پیشبرد اهداف سیستم باشند بیان کرد: به رؤسای مراکز و ادارت کل حوزه توسعه در راستای شرح وظایف آن‌ها تفویض اختیار شده است که بتوانند با تدوین برنامه‌ای استراتژیک در مجموعه خود، فرایند‌های کلان را بررسی و در صورت لزوم تغییرات لازم را ایجاد کنند تا بشود ساختار سازمانی و مدیریتی وزارت بهداشت را بهتر و قوی‌تر از گذشته در راستای قوانین و مقررات سامان بخشید.

وی با اشاره به اهمیت پرداخت رفاهیات کارکنان در روز‌های پایانی سال تأکید کرد: باید هر چه زودتر تا پیش از اتمام روز‌های پایانی سال، رفاهیات کارکنان تعیین تکلیف و پرداخت شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بابیان این‌که در هفته باقی‌مانده پروژه‌های در حال ساخت و یا تکمیل‌شده وزارت بهداشت باید ساماندهی شود گفت: اگر پروژه‌ای تکمیل و تجهیز شده است باید هرچه سریع‌تر افتتاح شود و پروژه‌های در حال ساخت نیز بر اساس اولویت برای سال آینده برنامه‌ریزی و به بهره‌برداری برسد.

دکتر رحیمی همچنین بیان کرد: باید با تدبیر، خلاقیت و نبوغ، تمامی سامانه‌های وزارت بهداشت در راستای تسهیل در امور کاری ازنظر آماری و زیرساختی به هم متصل شده و از ساخت و ایجاد سامانه‌های جدید به جدیت خودداری شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت همچنین تبیین کرد: بار‌ها به موضوع ساماندهی انبار‌های دارویی و ملزومات مصرفی تأکید داشته‌ایم و انتظار داریم در سال ۱۴۰۱ موضوع اجرای قوانین انبارداری نوین در سراسر زیرمجموعه‌های وزارت بهداشت اجرایی شده باشد.

وی با تأکید بر این‌که معاونت توسعه وزارت بهداشت باید رفتار پیشگیرانه داشته باشید گفت: در مدیریت سنتی، مدیران و کارکنان یک سازمان تا زمانی که مشکلی ایجاد نمی‌شد به‌غیراز انجام امور روزمره، اقدام دیگری انجام نمی‌دادند، اما مدیریت نوین دقیقاً برعکس این موضوع، نگاهی پیشگیرانه دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در ادامه افزود: انتظار من از مجموعه معاونت توسعه، رفتار پیشگیرانه و بررسی موانع احتمالی پیش از به وقوع پیوستن مشکلات است تا در صورت نیاز و در زمان لازم اقدامات لازم به نحو مقتضی و در راستای موفقیت سازمانی انجام شود.

دکتر رحیمی بابیان این‌که بار‌ها عنوان کرده‌ایم که تعدیل نیرو جزو سیاست‌های وزارت بهداشت نبوده و نخواهد بود گفت: از همه مسئولین وزارت بهداشت می‌خواهم این نکته را جدی بگیرند چراکه تعدیل نیرو، خارج از چهارچوب قوانین و مقررات اداری و سازمانی برای معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت قابل‌قبول نخواهد بود.

معاون وزیر بهداشت با تأکید بر تدوین برنامه بازدید مدیران در ایام نوروز اظهار کرد: باید برنامه بازدید نوروزی برای مسئولین معاونت توسعه وزارت بهداشت در ایام نوروز تدوین و برنامه‌ریزی شود تا خدمات‌رسانی به مردم در آن ایام موردبررسی و پایش قرار گیرد.

وی با اشاره به اهمیت گزینش افراد در آزمون‌های استخدامی و موضوع تبدیل وضعیت‌ها در مجموعه وزارت بهداشت بیان کرد: در این موضوع که هسته گزینش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باید با رعایت قوانین و مقررات گزینش، افرادی متدین، انقلابی، متخصص و سالم را به سازمان معرفی و جذب کنند شکی نیست و در همین راستا با حفظ کرامت انسانی، گذشت درمسائل جزئی، نسبت به تسهیل در روند جذب و به‌کارگیری جوانان متدین این آب‌وخاک اقدام کنند.

دکتر رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت بابیان این‌که موضوع روابط عمومی را در سازمان‌ها باید جدی گرفت اظهار کرد: بار‌ها بیان کرده‌ایم که روابط عمومی همانند پیشانی سازمان است و تعامل با این واحد باعث انعکاس هر چه‌بهتر عملکرد مدیریت‌های مختلف در وزارت بهداشت می‌شود.

وی در ادامه گفت: یکی از رسالت‌های واحد روابط عمومی این است که عملکرد و زحمات بعضاً کمتر دیده‌شده کارکنان در بخش‌های مختلف از مجموعه وزارت بهداشت را به اطلاع عموم مردم رسانده و از سوی دیگر امید را به جامعه پمپاژ کنند.

معاون وزیر بهداشت در پایان گفت: در عصر اطلاعات و ارتباطات قرار داریم و یکی از رسالت‌ها و وظایف روابط عمومی رصد فضای مجازی و رسانه‌ای، بررسی بازخورد‌های خبری، خواسته‌ها و مطالبات مردم و کارکنان و انتقال آن به مدیران مربوطه در سازمان است تا مدیران با تمام توان و در راستای قوانین و مقررات نسبت به انجام امور لازم اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رحیمی وزارت بهداشت بهداشت معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت روز های پایانی سال وزارت بهداشت قوانین و مقررات معاونت توسعه روابط عمومی برنامه ریزی دکتر رحیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۳۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!

سیدحیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟