Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@15:34:54 GMT

اعتبارات حوزه سلامت در زنجان ۵۰ درصد رشد دارد

تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۸۷۷۴۱

اعتبارات حوزه سلامت در زنجان ۵۰ درصد رشد دارد

زنجان-قائم مقام وزیر بهداشت گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت اعتبارات حوزه سلامت استان زنجان ۵۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج حریرچی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوال مهر در خصوص اعتبارات هزینه شده در حوزه سلامت طی دولت یازدهم، افزود: یکی از شاخص‎های مهم در حوزه سلامت این است که چه مقدار از اعتبارات صرف افزایش امکانات و زیرساخت‌ها می‏‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: در سال‎های قبل از اجرای طرح تحول حدود ۲ تا ۲.۵ درصد از اعتبارات کل حوزه سلامت برای این بخش اختصاص داشت، اما با اجرای طرح تحول نظام سلامت، این رقم با رشد ۵۰ درصدی به حدود ۳.۵ درصد رسیده است.

قائم مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در این دوره ۶۹ هزار قلم کالا و تجهیزات پزشکی در بیمارستان‎های سطح کشور توزیع شده و ۲۴ هزار تخت در سطح بیمارستان‎ها اضافه شده است.

حریرچی تاکید کرد: نیاز به خانه‎های بهداشت در روستاهای کل کشور رفع شده و به این معنی نیست که به استاندارد های لازم رسیدیم و هنوز جای کار است.

وی افزود: در حال حاضر با مشوق و اختیارات قانونی اعزام پزشکان به مناطق مختلف صورت می‎گیرد و امیدوار هستیم بتوانیم با بهبود شرایط پیرامونی خارج از وزارتخانه و ابزارهای تشویقی داخل وزارت به این مهم دست پیدا کنیم.

قائم مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابراز کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بعد از دوره تخصص و فوق تخصص در اکثر موارد فقط دو سال اختیار دارد که برای پزشک محل خدمت را تعیین کند و بعد از آن متخصصان و فوق متخصصان مختار هستند که مکان و شهر مورد نظر را انتخاب کنند و متاسفانه بیش از ۴۰ درصد از برخی از رشته‎‏های تخصصی پزشکی به انتخاب خود متخصصان در تهران مستقر هستند.

حریرچی گفت: آنچه که وزارت بهداشت توانسته انجام دهد این است که از اختیار قانونی و تعهداتی که پزشکان برای تحصیل داده‌‏اند، استفاده و استثنایی برای این امر ایجاد نکند و سهمیه جدایی برای مناطق محروم تعریف شده که مصوبه مجلس شورای اسلامی است و این مصوبه بر اساس بومی‎گزینی اجرا می‎شود که می‎تواند بخشی از مشکلات در این حوزه رفع شود.

وی ابراز کرد: باید برای محرومیت‎زدایی و توسعه متوازن در سراسر کشور از ابزار تشویقی و قانونی استفاده شود و ما عدالت را اینگونه تعریف می‎کنیم که در حوزه سلامت هر کس به اندازه توان مالی خود باید از هزینه‎ها، پرداخت و به اندازه نیاز به هنگام بیماری خدمات را در حوزه درمانی و هم بهداشتی دریافت کند.

قائم مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یاد آورشد: برای حق بیمه هم سطح‎بندی قائل هستیم و بر این اساس برخی از اقشار که توانایی مالی دارند باید ۱۰۰ درصد از حق بیمه را پرداخت کنند و برخی از اقشار هم رایگان بیمه می‎شوند.

حریرچی افزود: یکی از افتخارات دولت تدبیر و امید این است که حدود نیمی از بیمه شده‎ها، شامل ۲۳ میلیون روستایی و ۱۰ میلیون بیمه شده جدید در قالب طرح تحول سلامت و افراد زیر پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی و سایر اقشار محروم بدون پرداخت یک ریال حق بیمه، بیمه شده‌اند و دولت به نیابت از آنها حق بیمه را پرداخت می‎کند.

وی گفت: برای اینکه مردم دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی داشته باشند باید در فاصله مناسب از محل سکونت مردم خدمات را طبق سطح ‏بندی ارائه کنیم و در روستا و شهرهای دور افتاده هم باید بهورز و پزشک خانواده در دسترس باشد و سطح‎بندی خروج از استانها به خاطر درمان بیماری به حداقل ممکن برسد و در استان‎های دور افتاده خدمت‏‌رسانی را به خوبی انجام دهیم.

قائم مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اولویت اصلی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در دولت یازدهم خدمت‎رسانی به مناطق محروم بود و بالاترین تعداد پروژه عمرانی از نظر حجم ریالی در استان سیستان و بلوچستان و استان‎های محروم اجرا شده و در خود استان‎ها هم اولویت در مناطق محروم بود.

حریرچی گفت: آمایش سرزمین و رفع محرومیت از همه مناطق و توسعه متوازن است که باید مد نظر قرار گیرد و به دلیل شرایط زیستی و محیطی که در برخی از جاها است نمی‎توانیم پزشکان و پرستاران و پیرا پزشکان را به صورت داوطلبی به مناطق مورد نظر اعزام کنیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۸۷۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرشیدی، در همایش پویش ملی سلامت دهان و دندان، گفت: بسیاری از بیماری‌ها از جمله فراموشی و سرطان بر اثر عدم رعایت بهداشت دهان و دندان است.

وی افزود: باید به سبک زندگی سالم برای پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌های غیر واگیر در زمینه بیماری‌های دهان و دندان توجه شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: نباید فقط به شناسایی بیماری‌های غیر واگیر و درمان آن اکتفا کرد بلکه باید از ابتلای دیگر هم‌وطنان به این بیماری‌ها از جمله بیماری‌های دهان و دندان پیشگیری کرد.

فرشیدی افزود: باید همانند غربالگری فشار خون و دیابت که پارسال در کشور انجام شد بیماری‌های دهان و دندان نیز در شبکه نظام سلامت غربالگری شود تا توجه مردم به این بیماری و روش‌های پیشگیری از آن جلب شود.

وی گفت: هزینه درمان بیماری‌های دهان و دندان بالاست زیرا در طول سال‌ها این بیماری‌ها ایجاد شده و درمان نشده باقی مانده است، از این رو باید به خود مراقبتی و توجه به سلامت دهان و دندان در برنامه سلامت خانواده توجه شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: وزارت بهداشت در تأمین تجهیزات و پشتیبانی از ارتقای سلامت خانواده و افزایش سلامت دهان و دندان با هدف پیشگیری از ابتلاء به این نوع بیماری‌ها آماده همکاری است.

فرشیدی افزود: استفاده از هوش مصنوعی به ویژه برای تشخیص عکس‌های پزشکی در ارتقای سلامت دهان و دندان کشور مفید خواهد بود.

کد خبر 6100313 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران