Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@23:36:18 GMT

مدیریت بیمارستان‌ها زیر ذره‌بین وزارت بهداشت

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۷۱۵۴۵

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه مدیران بیمارستان‌ها نقش کلیدی در اداره بیمارستان‌ها دارند، بیمارستان‌ها به عنوان مهم‌ترین مراکزی که باید به آنها توجه کنیم برای مدیریت در وزارت بهداشت از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدعلی صدرالسادات، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در جلسه ارزیابی دوره آموزشی مدیران بیمارستانی ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری این دوره آموزشی گفت: وزارت بهداشت چند سالی است برنامه های خوبی را برای اصلاح سیستم های مالی شروع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای این منظور وزارت بهداشت سیستم نوین مالی را طراحی کرده است و با استقرار حسابرسان در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی، شاخص‌های مالی را کنترل و بررسی می‌کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اضافه کرد: همچنین با آموزش‌هایی که به روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و مدیران مالی آنها داده شده، حساسیت رؤسا و مدیران به مسائل مالی بیشتر شده است. از طرفی به بیمارستان‌های ما به عنوان مراکزی که بیشترین هزینه را تولید می‌کنند و بیشترین درآمد را دارند باید توجه بیشتری شود.

صدرالسادات ادامه داد: بیش از ۵۰ درصد نیروهای وزارت بهداشت در قالب بیمارستان‌های دولتی فعالیت می‌کنند که زیر نظر دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار دارند. بیمارستان‌ها به عنوان مهم‌ترین مراکزی که باید به آنها توجه کنیم برای مدیریت در وزارت بهداشت از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

وی تاکید کرد: برای افزایش بهره‌وری بیمارستان‌ها باید قاعدتا دو کار انجام می‌گرفت؛ یکی حرکت به سمت اصلاح ساختارها بود و در آن ما باید به بیمارستان‌هایی می‌رسیدیم که با یک مدل بومی به صورت هیات امنایی اداره می‌شوند. البته قبل از این هم تلاش‌های خوبی صورت گرفته بود که نیاز به بازنگری دارد. گام دیگر افزایش توانمندی نیروی انسانی بیمارستان‌ها بود که در این رابطه نیز تلاش‌هایی صورت گرفته بود ولی ما باید به نیروهای کلیدی بیمارستان‌ها نسبت به گذشته توجه بیشتری می‌کردیم. برای همین منظور دوره TOT با کمک سازمان جهانی بهداشت طراحی و اجرا شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اضافه کرد: مدیران بیمارستان‌ها نقش کلیدی در اداره بیمارستان‌ها دارند. اگر آنها بتوانند به درستی وظایف‌شان را انجام دهند، حتما ما در بحث بهره‌وری بیمارستان‌ها موفق‌تر هستیم. در این دوره هدف ما این بود که مدیران بیمارستان‌ها براساس یک مدل آموزشی مبتنی بر شایستگی بتوانند این آموزش‌ها را ببینند. برداشت ما این است که خوشبختانه توانستیم با اجرای این دوره حساسیت بیشتری را به مدیران بیمارستان‌ها به عنوان مراکز اصلی اقتصادی کار در وزارت بهداشت منتقل کنیم.

بنابر اعلام وب‌دا، صدرالسادات گفت: برای افزایش بهره‌وری در وزارت بهداشت نیاز داریم تا به صورت مستمر این توانمندی را بالا ببریم. برنامه آتی‌مان این است که مرکزی برای آموزش مدیران وزارت بهداشت تاسیس کنیم، همچنین نیاز داریم این آموزش‌ها با همکاری بین‌المللی صورت گیرد، هم همکارانی که در WHO هستند و هم کسانی که از دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی خوب دنیا می‌توانند به ما کمک کنند.

درادامه این برنامه دکتر سالاریان‌زاده، رئیس مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت گزارشی از روند برگزاری دوره آموزشی مدیران بیمارستانی ارائه داد.

گفتنی است در این جلسه، ثمین صدیقی، نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران نیز حضور داشت.

وی برگزاری دوره‌های آموزشی برای مدیران بیمارستان‌ها را اقدامی مناسب و تاثیرگذار در اداره امور بیمارستان‌ها عنوان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۱۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون میزان آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.
زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

کد خبر 6099457

دیگر خبرها

  • آغاز شمارش معکوس پایان کار بیمارستان‌ها در جنوب نوار غزه
  • سازمان بهداشت جهانی : بیمارستان‌های جنوب نوار غزه فقط برای ۳ روز سوخت دارند
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک