Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@19:11:04 GMT

افزایش ۲۵ درصدی تخت‌های بیمارستانی در کشور

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۴۶۹۲۸

افزایش ۲۵ درصدی تخت‌های بیمارستانی در کشور

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت گفت: در چهار سال گذشته بزرگ‌ترین پروژه‌های درمانی کشور طی ۳۵ سال اخیر، به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایسنا، سیدعلی صدرالسادات در جشنواره عمران سلامت اصفهان با اشاره به طرح تکمیل ۲۱ هزار تخت بیمارستانی در دولت یازدهم و افزایش ۲۵ درصدی تخت‌های بیمارستانی، اظهار کرد: در گذشته شاخص تخت بیمارستانی به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ تخت بود و توسعه تخت‌های بیمارستانی از اقدامات موثر وزارت بهداشت است، زیرا این شاخص در کشور رضایت‌بخش نیست.

وی ادامه داد: اگر توسعه ۲۱ هزار تخت نیز چندان مطلوب نبود، اما این کار صورت گرفت و از ابتدای سال ۹۲ تا انتهای سال ۹۵، ۲۳ هزار تخت بیمارستانی ایجاد شد. در کنار این طرح‌های عمرانی، طرح تحول نظام سلامت نیز اجرا شد و بسیاری از بیمارستان‌هایی که از ۱۵ سال پیش تاکنون نیمه‌تمام مانده بود، تکمیل شد.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزیر بهداشت با بیان اینکه در چهار سال گذشته بزرگ‌ترین پروژه‌های درمانی کشور در ۳۵ سال اخیر به بهره‌برداری رسید، تصریح کرد: افزایش ۲۵ درصدی تخت‌های بیمارستانی، اشتغال روزانه ۳۰ هزار نفر در کارگاه‌های احداث و بازسازی مراکز درمانی و بهداشتی و تلاش برای ایجاد عدالت در سلامت در مناطق محروم از اقداماتی است که وزارت بهداشت دولت یازدهم دنبال کرده است.

صدرالسادات اضافه کرد: اختصاص بخشی از درآمد حاصل از ارزش افزوده به طرح تحول سلامت از مهم‌ترین عواملی است که وزارتخانه را در ارتقای نظام سلامت یاری کرد. بهره‌برداری از ۲۲ بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی، ۴۵ بیمارستان با ظرفیت ۱۰۰ تا ۲۰۰ تخت، موجب شد تا در مجموع ۲۵ هزار و ۹۷۹ تخت بیمارستانی تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی گفت: در حال حاضر در استان اصفهان ۶هزار و ۶۰۹ تخت فعال وجود دارد که از این تعداد ۳هزار و ۶۶۳ تخت فرسوده است. از سال ۹۲ تا ۹۵ بالغ بر ۱۹۸ هزار مترمربع بهسازی و توسعه در بلوک‌های زایمانی اتفاق افتاده است و ۴۰۰ هزار مترمربع کلینیک ویژه احداث شده است.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در مجموع در کشور ۲.۵ میلیون مترمربع بهسازی در بخش هتلینگ بیمارستان‌های فعال اتفاق افتاده است. در زمینه بهداشت نیز در این مدت ۳هزار و ۴۰۰ خانه بهداشت و ۳۶۵ مرکز جامع سلامت روستایی احداث شده است.

کرامت انسانی در خدمات سلامت باید بهبود یابد

همچنین سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار کرد: اقداماتی که در بخش عمران سلامت در استان انجام شده است، بی‌شباهت به کار جراحان عروق نیست. یکی از سخت‌ترین رشته‌های پزشکی، جراحی عروق است؛ زیرا جراحی در حالی صورت می‌گیرد که خون‌رسانی نباید متوقف شود و اقدامی که مدیران سلامت استان در حوزه عمران انجام دادند، بهسازی مراکز درمانی و بهداشتی هم‌زمان با ارائه خدمت به بیماران بوده است.

طاهره چنگیز ادامه داد: بخشی از ارتقای نظام سلامت مربوط به دولت است و در این راستا علاوه بر تامین بودجه، قوانین نیز باید تسهیل شود. بخش دیگری از خدمات سلامت مربوط به فعالان عرصه است و امیدواریم فرهنگ خدمت‌رسانی با کیفیت و کرامت انسانی بیشتر ایجاد شود.

وی ادامه داد: خدمت‌رسانی مطلوب بدون تامین بودجه و تسهیل فرایندها و نظارت مستمر ممکن نیست و فعالان نظام سلامت باید با ایده‌های جدید و کرامت بیشتر نسبت به مردم حق افرادی را که زیرساخت‌ها را با صرف زمان بهبود داده‌اند، ادا کنند.

همچنین، معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار کرد: در چهار سال گذشته ۴۰۰ هزار مترمربع توسعه و مرمت فضاهای بهداشتی و درمانی انجام شده است و اقدامات حوزه عمران سلامت در سه سال اخیر با فعالیت‌های ۲۰ سال گذشته برابری می‌کند.

علیرضا یوسفی ادامه داد: چهار بیمارستان قدیمی آموزشی در اصفهان فعال است که بیمارستان‌های امین، ‌ کاشانی و خورشید مرمت و توسعه پیدا کرده‌ و طرح توسعه بیمارستان فیض در ۸۰ هزار مترمربع نیز انجام شد و قرار بود خیران در تامین تجهیزات تاسیساتی آن به دانشگاه کمک کنند و امیدواریم با کمک وزارت بهداشت توسعه این بیمارستان نیز که در یکی از مناطق محروم اصفهان است، به اتمام برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۴۶۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، عصر سه شنبه با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، پیمانکاران و مشاوران پروژه‌های بیمارستانی استان، جلسه بررسی آخرین روند پیشرفت و حل مشکلات بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس و بیمارستان میناب برگزار شد.

مهدی دوستی در این جلسه با اشاره به اولویت طرح‌های بیمارستانی استان جهت تکمیل، اظهار داشت: از ابتدای دولت تاکنون ۷ طرح و پروژه بیمارستانی یا آغاز شده یا تکمیل آن با جدیت دنبال شده که از این تعداد ۳ پروژه به اتمام رسیده و سایر بیمارستان‌ها نیز پیشرفت خوبی دارند.

وی با تأکید بر فوریت واگذاری انشعابات آب و برق بیمارستان‌های در حال ساخت استان، افزود: تکمیل ۲ بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس و بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی میناب بسیار حائز اهمیت است که با حل مشکلات موجود و تأمین منابع مالی، این پروژه‌ها طبق زمانبندی، آبان ماه برای تخت گذاری به دانشگاه علوم پزشکی تحویل و سپس تقدیم مردم استان می‌شود.

استاندار از منظر تأمین آرامش خاطر و امنیت درمان مردم هرمزگان نیز گفت: اگر مسئله زیرساخت درمانی حل شود می‌توان انتظار داشت پزشکان و متخصصان نیز در این استان حضور یابند و مشکل فعلی مردم و مراجعه بیماران به سایر استان‌ها کاهش بیابد.

وی با اشاره به افزایش هزار تخت بیمارستانی به استان، تصریح کرد: تکمیل این دو بیمارستان بزرگترین کار برای استان خواهد بود که موجب می‌شود سرانه تخت بیمارستانی استان از ۱.۳ به ۱.۹ برسد که از متوسط کشوری نیز بالاتر خواهد بود.

دوستی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه با تعریف طرح‌های مختلف در حوزه بهداشت و درمان و تأمین تجهیزاتی از قبیل دستگاه دیالیز به دنبال اصلاح اکوسیستم درمانی استان هستیم گفت: منابع تکمیل طرح‌های درمانی را از محل‌هایی نظیر مولد سازی و سایر منابع تخصیص خواهیم داد، پیمانکاران نیز باید در موعد مقرر نسبت به خرید تجهیزات و تکمیل بیمارستان‌ها اقدام کنند.

کد خبر 6099806

دیگر خبرها

  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی