Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه طرح تکمیل ۲۱ هزار تخت بیمارستانی با دو هدف توسعه و تکمیل تخت‌های بیمارستانی نیمه تمام و استفاده بهینه از منابع موجود طرح تحول نظام سلامت آغاز بکار کرد، گفت: ایجاد اشتغال ۳۰ هزار نفری و عدالت در سلامت و توجه به مناطق محروم از جمله ویژگی‌های این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدعلی صدرالسادات، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت صبح امروز در جشنواره ساخت ۱۴۰۰ تخت بیمارستانی استان البرز در دانشگاه علوم پزشکی البرز ضمن تشکر از دست اندرکاران حوزه عمرانی سلامت در ابتدا طی گزارشی از این طرح گفت: بهره برداری از ۲۲ بیمارستان با ظرفیت بیش از ۲۰۰ تخت، بهره برداری از ۴۵ بیمارستان با ظرفیت بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ تخت، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و متوقف پس از سالیان متمادی، ارتقاء سرانه تخت‌های بیمارستانی در استان‌های محروم و کم برخوردار و استقرار سیستم برنامه ریزی و کنترل پروژه از دستاوردهای طرح ۲۱ هزار تخت بیمارستانی بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان اینکه تاکنون ۲۵ هزار و ۴۴۰ تخت بیمارستانی در قالب توسعه و تکمیل ۲۱ هزار تخت بیمارستانی و طرح تحول سلامت تکمیل و تحویل شده است بیان داشت: از این تعداد ۲۱ هزار و ۵۲ تخت در قالب توسعه و تکمیل ۲۱ هزار تخت بیمارستانی و ۴۳۸۸ تخت در قالب طرح تحول سلامت ایجاد شده است.

وی ادامه داد: در دولت یازدهم با روندی که در پیش گرفتیم توانستیم تعداد کل تخت‌های موجود را به بیش از ۱۲۱ هزار تخت افزایش بدهیم در حالیکه اگر می‌خواستیم با روند دولت‌های پیشین تخت‌های بیمارستانی را توسعه بدهیم باید هم اکنون به ۱۰۴ هزار تخت می‌رسیدیم.

معاون وزیر بهداشت در ادامه با بیان اینکه تعداد کل تخت‌های فعال در استان البرز ۲۲۰۰ تخت است افزود: از این تعداد ۱۴۱۰ تخت در دولت یازدهم ایجاد شده است.

صدرالسادات ابراز داشت: در طرح تحول سلامت نیز پروژه‌هایی همچون احداث و توسعه بلوک‌های زایمانی، احداث کلینیک‌های ویژه، احداث و بهسازی اورژانس‌ها، احداث مراکز غربالگری و تشخیص سرطان، ایجاد و توسعه بخش‌های ویژه و طرح ارتقاء هتلینگ بیمارستان‌های فعال را داشتیم.

وی افزود: طرح بهسازی و توسعه بلوک‌های زایمانی را با سه هدف کلی ارتقاء کیفیت فضای فیزیکی بلوک‌های زایمانی، تغییر در سیستم اتاقهای زایمان سنتی و چند تخته و کمک به زایمان طبیعی، زایمان، ریکاوری ((LDR شروع کردیم که حاصل آن بهسازی و توسعه بلوک‌های زایمانی بالغ بر ۱۹۸ هزار مترمربع و تکمیل و بهره برداری از ۲۰۲ پروژه بلوک زایمانی با تعداد ۱۲۰۷ تخت LDR است که از این تعداد ۳۲ تخت آن مربوط به استان البرز است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در ادامه گفت: طرح احداث کلینیک‌های ویژه نیز با سه هدف طراحی کلینیک‌های ویژه با استفاده از فناوری‌ها و سیستم‌های هوشمند، استفاده از الگوهای طراحی با رویکردهای معماری بومی و ایرانی – اسلامی و راه اندازی مطب‌های تخصصی زیر نظر دانشگاه‌های علوم پزشکی آغاز به کار کرد و هم اکنون شاهد احداث ۳۹۶ هزار مترمربع کلینیک ویژه در استان‌های مختلف هستیم. در استان البرز نیز پروژه کلینیک ویژه بیمارستان شهید باهنر خاتمه یافته و پروژه حصارک با پیشرفت فیزیکی ۴۹ درصد در دست اجرا است.

صدرالسادات اضافه کرد: در طرح احداث و بهسازی اورژانس‌های بیمارستانی نیز با رویکرد به سه هدف کلی ارتقاء کیفیت و افزایش ظرفیت فضای فیزیکی بخش‌های اورژانس، استاندارد کردن و اصلاح جریان حرکت بیمار و اصلاح چینش فضاهای مختلف به احداث و بهسازی بالغ بر ۱۹۳ هزار متر مربع اورژانس با بهره برداری از ۲۹ پروژه با ظرفیت ۵۹۳ تخت رسیدیم که از این تعداد ۳۰ تخت سهم استان البرز بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اظهار کرد: در طرح مراکز غربالگری و تشخیص سرطان نیز با اهداف تشخیص اولیه بیماری سرطان، آموزش، پیشگیری و غربالگری و ارجاع بیماران به مراکز مراقبتی بالا‌تر جهت تشخیص‌های تکمیلی و درمان توانستیم به احداث مراکز تشخیصی و درمانی بالغ بر ۷۶ هزار مترمربع با بهره برداری از ۲۳ پروژه شیمی درمانی و تشخیص سرطان با ظرفیت ۱۰۲ تخت دست یابیم.

صدرالسادات گفت: در طرح افزایش ظرفیت بخش‌های ویژه سه هدف کلی شامل افزایش تعداد تخت و کاهش صف انتظار برای دریافت خدمات ویژه، بهبود خدمات دهی به بیماران و افزایش کیفیت فضای فیزیکی مطابق با استانداردهای جاری کشور را داشتیم که در نتیجه توانستیم افزایش ظرفیت و استانداردسازی بخش‌های ویژه بالغ بر ۸۰ هزار مترمربع، افزایش ظرفیت تخت‌های ویژه به میزان ۲۶۳۶ تخت و بهره برداری و تکمیل ۳۷۰ پروژه با ظرفیت ۲۴۶۱ تخت ویژه را داشته باشیم که در استان البرز ۱۲۷ تخت ویژه تکمیل شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه طرح هتلینگ در ۱۱ بیمارستان فعال استان در حال اجرا است گفت: طرح ارتقاء هتلینگ بیمارستان‌های فعال کشور را هم با اهداف جلب رضایت همراهان بیماران به هنگام مراجعه به مراکز درمانی، بهبود و ارتقاء شرایط فیزیکی فضاهای فرسوده بیمارستان‌‌ها و تاثیرگذاری بر بهبود روند بیماران بخش‌های بستری شروع کردیم.

صدرالسادات گفت: در طرح تکمیل و توسعه شبکه بهداشت کشور از ابتدای امر دو هدف را دنبال می‌کردیم یکی ارتقاء سرانه فضاهای بهداشتی از ۴۴ مترمربع به ۷۵ مترمربع به ازای هر هزار نفر و دیگری ارتقاء ارائه خدمات بهداشت در سراسر کشور که در مجموع توانستیم ۴۵۱۵ واحد بهداشتی را از سال ۹۲ تا ۹۵ تکمیل کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت اضافه کرد: کار خوبی که در این دوره انجام شده است امضاء تفاهم نامه تکمیل و توسعه شبکه بهداشت مابین وزارت بهداشت با دانشگاه‌های علوم پزشکی با استانداری‌ها در قالب تفاهم نامه ساخت ۶۶۵۶ پروژه بهداشتی بوده است که تاکنون ۱۵۰۰ واحد از این پروژه‌ها تکمیل و به بهره برداری رسیده است.

وی در پایان با اشاره به اینکه در استان البرز ۶۲ پروژه بهداشتی تکمیل و بهره برداری رسیده است افزود: متوسط ساخت واحدهای بهداشتی در سال‌های قبل از دولت یازدهم به طور سالیانه ۱۰۰ واحد بوده است که این تعداد در دولت یازدهم به ۱۵۰۰ واحد رسیده است که افزایش ۱۵ برابری ساخت پروژه‌ها و مراکز بهداشتی را شامل می‌شود.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۶۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد

سی‌ودومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت آئین احداث و بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان امروز (چهارشنبه) با حضور مدیران شهری اصفهان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آئین احداث و بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اعتبار ۲۷۰ میلیارد تومان امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت _ در قالب سی‌ودومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با حضور مدیران شهری اصفهان در کارخانه کود آلی واقع در خیابان مشتاق سوم، بلوار رضوان آغاز شد.

پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان شامل آغاز احداث مرکز جامع جمع‌آوری پسماند خشک و آغاز احداث کارخانه بازیافت نخاله‌های ساختمانی و بهره‌برداری از واحد تصفیه شیرابه پسماند شهری اصفهان است.

کد خبر 751638

دیگر خبرها

  • پروژه‌های بهداشت و درمان عقب ماندگی‌های قزوین را بهبود می‌بخشد
  • پایانه قدیم شرق تهران نعطیل می‌شود/ جزییات
  • بهره‌برداری از ۱۲۶۷ پروژه در مناطق در قالب پویش امیدوافتخار
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • بهره‌برداری از ۱۵۰ پروژه در منطقه ۱۵ با اعتبار ۸۲۴ میلیاردی
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد