Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@12:28:24 GMT

احداث کلینیک‌های ویژه در دستور کار وزارت بهداشت است

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۸۴۸۸۱

احداث کلینیک‌های ویژه در دستور کار وزارت بهداشت است

کرج - معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت گفت: طرح احداث کلینیک‌های ویژه در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی صدرالسادات در مراسم بهره‌برداری از هزار و ۴۰۰ تخت بیمارستانی که صبح چهارشنبه در دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد، ضمن قدردانی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی البرز، اظهار کرد: کمتر از دو سال گذشته با حضور در استان البرز شاهد اوضاعی نه‌چندان خوشایند به‌واسطه وضعیت حاکم بر بخش بهداشت و درمان این منطقه بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه محرومیت در بخش زیرساخت‌های فیزیکی بخش بهداشت و درمان درگذشته شایسته مردم استان البرز نبود، افزود: در حوزه منابع فیزیکی و در بخش زیرساخت‌ها در سطح کشور نیاز بزرگی احساس می‌شد، شاخص‌ها پیش‌ازاین و اکنون نسبت به استاندارد جهانی مطلوب نیست.

افزایش ۲۵ درصدی تخت‌های بیمارستانی در کشور

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه ارتقای شاخص تخت به نقطه‌ای مطلوب ازجمله اهداف ما محسوب می‌شد، گفت: خوشبختانه با تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام که گاه روند احداث آن ۲۰ سال طول کشیده بود، سبب بهبود شرایط حاکم شده است.

وی بابیان اینکه ۲۵ درصد تخت‌های بیمارستانی در کشور افزایش و به عدالت بیشتر در حوزه سلامت نزدیک شدیم، افزود: منابع این طرح با تدبیری از سوی مجلس شورای اسلامی تأمین شد از طرفی نباید مساعدت خیرین را نادیده گرفت.

صدرالسادات با اشاره به راه‌اندازی ۲۲ بیمارستان با ظرفیت بیش از ۶۰۰ تخت بیمارستانی در سطح کشور، اظهار کرد: این طرح‌ها عمدتاً توسط دانشگاه علوم پزشکی راه‌اندازی شده است.

۲۲۰۰ تخت بیمارستانی در البرز فعال است

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت بهره‌برداری از ۴۵ بیمارستان با ظرفیت بیش از ۱۰۰ تا ۲۰۰ تخت طی سنوات اخیر را از دیگر اقدامات انجام‌گرفته برشمرد، گفت: در قالب بسته‌های طرح تحول سلامت توانسته‌ایم تعداد بیش از چهار هزار تخت به ظرفیت موجود استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه ۲۱ هزار تخت بیمارستانی به مجموع ظرفیت پیشین افزوده‌شده است که رقم قابل‌قبول و مطلوبی است، گفت: یکی از اتفاقات خوبی که در این برنامه رخ داد بحث توازن و پوشش درمانی در سراسر کشور است.

وی با اشاره به اینکه می‌توان تا آخر شهریورماه چهار هزار تخت دیگر به آمار قبلی اضافه کرد، اظهار کرد: ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان، استانداری‌ها و خیرین در راستای رسیدن به این اهداف مساعدت ویژه‌ای داشته‌اند.

صدرالسادات بابیان اینکه در استان البرز تعداد تخت فعال دو هزار و ۲۰۰ مورد است که بیش از ۸۰۰ هزار تخت از آمار یادشده فرسوده است، گفت: در قالب طرح تحول سلامت بسته‌هایی نظیر احداث و بهسازی اورژانس همچنین مراکز غربالگری در نظر گرفته‌شده است.

احداث کلینیک‌های ویژه در دستور کار وزارت بهداشت

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه ۳۲ تخت زایمان در استان البرز بهسازی شده است، گفت: طرح احداث کلینیک‌های ویژه در دستور کار وزارت بهداشت قرار دارد، ۲۹۶ هزار مترمربع؛ میزان مساحت کلینیک‌های ویژه احداث‌شده در کشور محسوب می‌شود.

وی طرح احداث و بهسازی اورژانس‌های بیمارستانی را از دیگر اهداف طرح تحول سلامت عنوان کرد و گفت: میزان ۲۰۰ هزار مترمربع احداث و بهسازی اورژانس‌های بیمارستانی کشور میسر شده که در این راستا بیش از ۲۹ پروژه به بهره‌برداری رسیده است.

صدرالسادات با اشاره به اینکه در استان البرز ۳۰ تخت اورژانس به بیمارستان شهید مدنی افزوده‌شده است، اظهار کرد: طرح مراکز غربالگری و تشخیص سرطان اجرایی و در این راستا ۲۳ پروژه با ۱۰۲ تخت به بهره‌برداری رسیده است.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت افزایش تخت‌های ویژه بیمارستان را از دیگر اقدامات انجام‌گرفته برشمرد و تصریح کرد: دو هزار ۶۳۶ تخت به تخت‌های ویژه بیمارستان‌های کشور اضافه‌شده است.

افزایش ۶ هزار و ۶۵۶ پروژه در حوزه درمان

وی با اشاره به اینکه دو و نیم میلیون مترمربع میزان بهسازی بخش هتلینگ بیمارستان‌ها بوده است، اظهار کرد: بدون شک برای رسیدن به استاندارد جهانی فاصله‌داریم؛ برای طرح تکمیل و توسعه بهداشت کشور قدم‌های مؤثری برداشته‌شده است.

وی با اشاره به احداث سه هزار ۴۰۰ خانه بهداشت جدید و ۷۵۰ پانسیون تیم سلامت در کشور که حرکت چشم‌گیری محسوب می‌شود، افزود: از انتهای سال گذشته هدف‌گیری تکمیلی مدنظر قرار داده‌شده تا ۶ هزار و ۶۵۶ پروژه دیگر به بخش بهداشت درمان افزوده شود.

صدرالسادات با تأکید بر اینکه ۶ هزار و ۱۵ پروژه بهداشتی ازجمله دستاورد مهم و حیاتی دولت در این حوزه بوده است، خاطرنشان کرد: ۳۶ خانه بهداشت؛ ۱۸ پایگاه بهداشت، مرکز جامع سلامت و درمانگاه‌های شهری و روستایی در استان البرز تشکیل و به بهره‌برداری رسیده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۴۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸۰۰۰۰ ماما در کشور/ استخدام ۱۵۷۰ ماما در سال گذشته

رئیس گروه توسعه خدمات مامایی وزارت بهداشت از فعالیت ۸۰ هزار ماما در سراسر کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، فرح بابایی در مراسم روز جهانی ماما که در هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: حرفه مامایی از سابقه بیش از 100 ساله آموزش آکادمیک برخوردار است. کشور ایران از نظر آموزش مامایی سرآمد منطقه است و بر اساس رتبه‌بندی بین‌المللی آموزشی رتبه سوم در جهان را داراست.

رئیس گروه توسعه خدمات مامایی وزارت بهداشت افزود: اکنون 80 هزار همکار ماما در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند.

بابایی ادامه داد: تعرفه‌گذاری خدمات مامایی بلوک زایمان از سال قبل آغاز شده و در سال جاری مشکلات اجرایی آن مرتفع خواهد شد.

وی تاکید کرد: وزارت بهداشت درباره خرید راهبردی خدمات نیروی ماما دستورالعمل‌هایی را مصوب کرده است.

رئیس گروه توسعه خدمات مامایی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ماماها در خط مقدم جوانی جمعیت نقش بسیار موثر و تلاش‌های چشمگیر و اقدامات خوبی داشته‌اند.

استخدام 1570 ماما در سال گذشته

در ادامه شکیبا محبی تبار؛ دبیر ستاد ملی جمعیت اظهار کرد: در سال گذشته هزار و 570 ماما در سراسر کشور با مجوز سازمان امور استخدامی کشور جذب شده‌اند و تعدادی از ماماها در سراسر کشور تبدیل وضعیت شده‌اند.

دبیر ستاد ملی جمعیت تاکید کرد: بر اساس قانون جوانی جمعیت ما مکلفیم که حمایت ویژه‌ای از ماما ها انجام بدهیم.

محبی تبار همچنین گفت: دولت تمام تلاش خود را برای گروه‌های مختلف مامایی انجام خواهد داد.

پیرترین و جوان‌ترین استان‌های ایران کدامند؟/ میانگین سنی مادران و پدران هنگام فرزندآوری

اقدامات وزارت بهداشت در حوزه مامایی

در ادامه حسین فرشیدی بیان کرد: حمایت از خانواده و اجرای قوانین جوانی جمعیت، برگزاری دوره‌های آموزشی منشور کرامت بارداری، برگزاری دوره‌های آموزشی هادیان زندگی و تربیت مربی در راستای حفظ حیات جنین، ازدواج به هنگام و تشویق به فرزندآوری از اقدامات انجام شده در حوزه مامایی است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: ماماها در زمینه مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقای سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، نقش بی‌بدیل دارند و در این زمینه ارائه مراقبت‌های حضوری و غیرحضوری به مادران و برگزاری جلسات مجازی برای مادران باردار نیز انجام می‌شود.

وی، مراقبت و بررسی تکامل و رشد کودکان را از دیگر اقدامات ماماها در کشور دانست و افزود: آموزش پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه و بررسی تاریخچه باروری از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت با محوریت ماماها است.

فرشیدی بیان کرد: آموزش حین ازدواج، مشاوره‌های فرزندآوری و آموزش‌های غربالگری تشخیص زودرس ناباروری از جمله اقدامات ماماها در سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده نقش دارند، اظهار کرد: خدمات بارداری و غیربارداری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، زیرا این قشر نقش بی بدیلی در ارتقای سلامت دختران، زنان و مادران خواهند داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستور رئیسی برای حل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیسی برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس‌جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • فعالیت ۸۰۰۰۰ ماما در کشور/ استخدام ۱۵۷۰ ماما در سال گذشته
  • فعالیت ۸۰ هزار ماما در کشور/ نقش مؤثر ماماها در جوانی جمعیت
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت